Make your own free website on Tripod.com

Esperides Apartments Crete

Contact Us en boeking

Home

Welkom bij onze Informatie en Boekings page.

U kunt gebruik maken van het onderstaande formulier om nadere informatie op te vragen. Ook kunt u via E-mail contact met ons opnemen. Bellen mag natuurlijk ook altijd.

BIJ BOEKING VIA ONDERSTAAND FORMULIER en bij een verblijf van vijftien nachten of langer is de transfer van het vliegveld van Heraklion naar het appartement vv. inbegrepen.

Subject: (please select from list)

Subject: (Maak aub een keuse uit de lijst)

Volledige naam: (required)

Dag van aankomst:

E-mail adres: (required)

Dag van vertrek:

Telefoon / Fax: (Aub met - land code)

Aantal personen:

Volledig Adres: (Straat, huisnummer en postcode en woonplaats)

Type accomodatie:

Aanvullende informatie: (Bijv. over transfer, autohuur enz.)

 

Voor andere informatie of het geven van uw mening over onze site, kunt u contact met ons opnemen.
 
Ons postadres is:
 
Nicolas Villas, PO-BOX 23, 71414 Gazi, Heraklio, Crete, Greece.
 
Of per telefoon:
 
Vast: 0030.2810.811998
Mobiel: 0030.6939326889
 
Of per E-mail:

Nicolas Villas

 

Algemene- en Boekingsvoorwaarden

 

  • Aankomst en vertrek: De transfer van en naar de luchthaven is niet inbegrepen (tenzij anders vermeld). Op de dag van vertrek dient u uw accomodatie om uiterlijk 12.00 uur te verlaten.
  • Schoonmaak: Het schoonmaken van de accomodatie is inbegrepen en vindt 2x per week plaats. Wisseling van handdoeken geschiedt 3 x per week en linnengoed 2 x per week.
  • Accomodatie: De studio's zijn 1-kamer appartementen, geschikt voor maximaal 3 personen. De appartementen bestaan uit een woon- en slaapkamer. Geschikt voor maximaal 4 personen. Het is mogelijk een kinderbedje bij te plaatsen.
  • Aansprakelijkheid: Degene (hoofdpersoon) die de accomodatie heeft geboekt is hoofdelijk aansprakelijk voor alle gasten die hij/zij heeft opgegeven. Alle gasten dienen de accomodatie fatsoenlijk achter te laten. Schade aan de accomodatie of inboedel, in welke vorm dan ook, dient vergoed te worden.
  • Voorkeuren: Aan opgegeven voorkeuren, beneden- of boven accomodatie enz., zullen wij zoveel mogelijk trachten te voldoen. Echter dit is niet te garanderen.
  • Wangedrag: Bij ernstig wangedrag houden wij ons het recht voor, de gast, na een eerste waarschuwing de toegang tot zijn of haar accomodatie en/of delen van het complex te ontzeggen. Restitutie van reeds betaalde bedragen zal niet plaats vinden. Openstaande bedragen dienen onmiddellijk voldaan te worden. Voorts zijn wij niet aansprakelijk voor het wangedrag van andere gasten.
  • Loge's: Het bewonen van de accomodatie is voorbehouden aan de gasten, zoals vermeld in het hotelregister. Mocht u loge's hebben, dient dit aan ons gemeld te worden. Voor loge's zullen wij extra kosten in rekening brengen.

 

Boeking accomodatie

 

  • Prijzen: De prijzen genoemd in de prijsbijlage, zijn per accomodatie per nacht of per arrangement. De prijzen zijn geldig voor het op de prijsbijlage genoemde jaar.

     

Hartelijk dank voor het bezoeken van onze web site!
En wie weet tot snel hier op Kreta.